COMISSIÓ VERDA 2015-2016


Aquest dimecres 1 de juny hem fet una reunió de la Comissió Verda per valorar si hem millorat en la reducció de les deixalles dels esmorzars. Tot seguit en podeu veure la conclusió a la qual hem arribat, però ja us avanço que hem millorat. Felicitem als nens i nenes d'Educació Infantil perquè utilitzen molt l'embolcall reutilitzable!Aquest divendres, 20 de novembre, hem fet la primera reunió de la Comissió Verda.

Aquest curs ens centrarem amb la reducció dels embolcalls dels esmorzars, per la qual cosa us demanem la vostra col·laboració. Si cadascú de nosaltres portés l’esmorzar en un embolcall reutilitzable reduiríem moltíssim els residus a l’Escola.

Els nens i nenes de la comissió farem una campanya de conscienciació per aconseguir que cada cop hi hagi menys paper d’alumini i menys deixalles. Segur que ho aconseguirem!   VÍDEO DE LA CAMPANYA PER REDUIR ELS EMBOLCALLS DELS ESMORZARS COMISSIÓ VERDA 2014-2015


La Comissió Verda és un grup de treball format per  representants de les diferents classes, des de P4 a 6è, anomenats “delegats verds”.

 

Es reuneixen periòdicament per proposar idees i acordar accions que ajudin a millorar l’Escola, per tal que sigui cada cop més sostenible. Ells mateixos s’encarreguen de comunicar els acords i motivar als companys perquè les accions proposades es portin a terme de forma efectiva.

 

A continuació, podeu veure fotografies d’una reunió de la Comissió Verda.

ACTE DE SIGNATURA DE COMPROMÍS DE LES ESCOLES+SOSTENIBLES

El 21 d’octubre, 4 dels nostres delegats verds (l’Anna, la Laura, el Brais i l’Àlex) van assistir a l’acte de signatura de compromís de les Escoles+Sostenibles, el qual es va celebrar al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Amb aquesta signatura, la nostra Escola es compromet a educar als alumnes en valors i hàbits respectuosos amb el medi ambient, així com introduir petits canvis en la vida del centre en el camí de la sostenibilitat.

 

A més a més, com ja fa uns anys que participem del programa Agenda 21 escolar, ens han concedit la distinció d’ “Escola Verda”. Els nostres delegats verds van recollir-ne la placa distintiva, la qual podeu observar a l’entrada de l’Escola.

 

Tot seguit, veureu fotos d’aquest acte.