SETMANA CULTURAL DEL CINEMA

Enguany la nostra XXI Setmana Cultural està dedicada al "cinema".

 

Durant tota la setmana realitzarem diferents activitats sobre aquest tema, anirem tota l'escola al cinema Texas, farem tallers de manualitats per la tarda i acabarem el divendres amb una festa al pati (classe de zumba).  

 

Aquí podreu veure les fotos que anem fent de les activitats.

 

 


AL CINEMA TEXAS

El dimarts 28 de març tota l'escola vam anar als cinemas Texas. Com que estem fent la setmana cultural dedicada al cinema, vam pensar que seria una bona idea anar tots junts al cine a veure una pel.lícula. Els d'educació infantil i 1er i 2on van anar a veure una pel.lícula, i de 3er-6è vam anar a veure "L'Equip del Tigre". Va ser molt divertit.


TOTS A BALLAR ZUMBA

Per tancar la setmana cultural del cinema d'aquest any vam decidir per una activitat lúdica per tota l'escola. Vam fer una classe de zumba (un tipus de ball amb coreografies) al pati de l'escola. Des dels més petits de P3 fins als més grans de 6è, i també molts mestres, vam ballar al ritme de zumba.


TALLERS DE LA SETMANA CULTURAL

Durant la setmana cultural del cinema vam realitzar uns quants tallers, un per cada pis de l'escola. Al pis de cicle superior vam fer un recipient per posar-hi crispetes i el vam decorar al nostre gust. Al pis de cicle mitjà vam fer un clauer i al pis d'educació infantil vam fer uns minions amb menjar, un gos de frankfurt, uns pinxos de fruites i el charles chaplin de pa de motlle.