Servei de menjador

El menjador és un espai educatiu més de l’escola. Està atès per monitors/es que tenen cura dels hàbits alimentaris, d’higiene i de comportament. També organitzen activitats adequades a cada nivell (tallers, coral, jocs lúdics, espai natura…).

Els nens i nenes de P3 fan la migdiada i necessiten dur un llençol o manta per tapar-se. Podreu consultar els menús de cada mes a la pàgina web. El menjador disposa de cuina pròpia.

Us recordem que si un nen/a no pot menjar algun aliment ha de portar un certificat mèdic. La Comissió de menjador del Consell Escolar vetllarà pel seu bon funcionament.

Recordeu que si el vostre fill/a està malalt, heu d’avisar que no farà ús del servei abans de les 9.30h enviant un correu electrònic a gali@recreagastronomia.com o trucant o enviant un whatsapp al 654 52 42 18

Servei d’acollida per educació intantil (matí)

L’escola disposa d’un servei d’acollida als matins de 8:30h a 9:30h per les famílies d’Educació Infantil que ho necessitin. Pels infants amb germans escolaritzats a la Primària, aquest servei és gratuït.

Monitoratge del menjador

Infantil

P3Ada Gembala i Edurne Mendiluce
P4Oriol Recolons i Mari Lola Maldonado
P5Isabel Gomis
Reforç P4 i P5Nil Busque i Dunia Pérez

Primària – 1r torn

1rSílvia Pérez
2nJordi Miras
3rEncarna Oliva
Reforç 1r i 2nGerard Tort

Primària – 2n torn

4tDídac Castro
5è i 6èNeus Grau