MATRÍCULA 2020-2021
El període per a realitzar la matrícula és del 13 AL 17 DE JULIOL.
Podeu formalitzar-la de dues maneres:
  • telemàticament: enviant els documents al correu de l’escola: a8037814@xtec.cat . És important que indiqueu a l’assumpte: “matrícula alumne (+nom del vostre fill o filla)”.
  • presencialment: demanant cita prèvia trucant al telèfon 93.3106444 (de 9 a 14h) o bé, a l’adreça electrònica de l’escola.
En tots dos casos, heu de fer-nos arribar la següent documentació:
– fotocòpia de la targeta sanitària (TIS)
– fotocòpia del carnet de vacunació
– certificat mèdic del pediatre conforme l’alumne té les vacunes al dia i no presenta cap impediment per assistir a l’escola (si no podeu obtenir-lo ara, podeu portar-lo al setembre).
– 4 fotografies de carnet (si feu la matrícula presencialment) o bé enviant una fotografia del nen o nena en un arxiu d’imatge (modalitat telemàtica)
Si no ho heu fet en el moment de la preinscripció, també heu de lliurar:
– fotocòpia del DNI, NIE o passaport de l’alumne (si en té) i els progenitors o tutors legals.
– fotocòpia del llibre de família
Aquí trobareu la llista d’alumnes assignats al centre.
Trobareu informació actualitzada sobre el procés de preinscripció 2020-2021 al web del Consorci d’Educació de Barcelona (CEB): https://www.edubcn.cat

Donada la situació excepcional que estem vivint, amb el tancament de les escoles com a mesura per evitar la propagació del coronavirus, i la conseqüent suspensió de les jornades de Portes Obertes, us volem oferir diversos documents que us poden anar bé per fer-vos una idea representativa de la nostra escola.

Estem a la vostra disposició per qualsevol consulta que ens vulgueu fer. Podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic (a8037814@xtec.cat), us atendrem amb molt de gust.

 

 

Aquí teniu una sèrie de documents que poden ser del vostre interès i que esperem que us ajudin a fer-vos una idea de com treballem a l’escola.

Presentació de les Portes Obertes 2020
Fulletó dels centres de la Barceloneta

Díptic Portes Obertes

Ambients d’aprenentatge