Atenció, ja hi ha dates per a la preinscripció escolar: serà del 13 al 22 de maig.
Trobareu informació actualitzada sobre el procés de preinscripció 2020-2021 al web del Consorci d’Educació de Barcelona (CEB): https://www.edubcn.cat
Aspectes a tenir en compte:
– En cas de necessitar suport telefònic o presencial per a fer la preinscripció telemàtica, cliqueu aquí
– Tenim places vacants a tots els cursos exceptuant P4. Consulteu el mapa escolar
– La preinscripció es farà preferentment de de forma telemàtica entre el 13 i el 22 de maig. En casos excepcionals, i mitjançant sol·licitud de cita prèvia, es podrà fer de forma presencial al centre educatiu entre el 19 i el 22 de maig. Podeu demanar cita prèvia trucant al telèfon 634 66 88 35 (de 9 a 17h).
– Sol·licitud de preinscripció en el cas de fer-la presencial: SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ
– Les llistes de baremació provisionals han estat generades amb errors, de manera que us facilitem l’enllaç per a què pugueu consultar únicament la sol·licitud de la vostra preinscripció de forma correcta:
L’identificador que heu d’introduir és el del progenitor que ha fet la sol·licitud, no pas el de l’alumne/a.

 

Donada la situació excepcional que estem vivint, amb el tancament de les escoles com a mesura per evitar la propagació del coronavirus, i la conseqüent suspensió de les jornades de Portes Obertes, us volem oferir diversos documents que us poden anar bé per fer-vos una idea representativa de la nostra escola.

Estem a la vostra disposició per qualsevol consulta que ens vulgueu fer. Podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic (a8037814@xtec.cat), us atendrem amb molt de gust.

 

 

Aquí teniu una sèrie de documents que poden ser del vostre interès i que esperem que us ajudin a fer-vos una idea de com treballem a l’escola.

Presentació de les Portes Obertes 2020
Fulletó dels centres de la Barceloneta

Díptic Portes Obertes

Ambients d’aprenentatge